dinsdag 4 augustus 2009

Dagorde (vijf conferenties/overwegingen per etmaal)

DATUM: .....................................................


06.00u Ontwaken (eerste tijd met dagelijks voornemen)


06.30u LAUDEN (morgengebed)


07.00u EUCHARISTIE/WOORDDIENST


08.00u Ontbijt


08.30u BLOK I: Conferentie (30min.) + overweging (60 min.)




10.00u Koffie/thee


10.30u BLOK II: Conferentie (30 min.) + overweging (60 min.)




12.00u SEXT (middaggebed)


12.30u Middageten (tweede tijd met eerste gewetensonderzoek)




13.30u BLOK III: Conferentie (30 min.) + overweging (60 min.)




15.00u Thee


15.30u BLOK IV: Conferentie (30 min.) + overweging (60 min.)




17.00u VESPERS (avondgebed)


17.30u Avondeten (derde tijd met tweede gewetensonderzoek)




19.30u BLOK V: Conferentie (30 min.) + overweging (60 min.)




21.00u COMPLETEN (dagsluiting)


22.00u NACHTRUST




24.00u NOCTURES (lezingendienst)
(Middernacht overdenking)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen